Het belang van Duurzame mobiliteit

auto

Het is waar voor elk individu, team of organisatie. “Duurzame mobiliteit

Het gaat in de eerste plaats om je leven, het gaat om je bestaan en het gaat om hoe de maatschappij in elkaar zit. Toen ik bijvoorbeeld in 2002 begon te werken, geloofde ik sterk dat we altijd op een positieve, lonende manier moesten samenwerken om het in het bedrijf te maken met een sterk gevoel van saamhorigheid. Het gaat niet om jouw manier of de snelweg, maar om jouw geest. Als we allemaal voor anderen zorgen, zorgen we ook voor onszelf. Daarom geloof ik dat bedrijfscoaching een langdurig effect heeft op de productiviteit van een bedrijf, omdat de effectiviteit van een bedrijf rechtstreeks wordt beïnvloed door de manier waarop werknemers in een werkomgeving over elkaar denken. Coaching is niet strikt voor leidinggevenden, maar voor ons allemaal.

Ten tweede kan een levenscoach ons helpen om sneller omhoog te gaan, in plaats van omlaag. Net als een tenniscoach zal een goede coaching ons vertellen wanneer we de bal achter af slaan en wanneer we een terugslag moeten verwachten, in plaats van alleen maar de bal op te rapen om hem terug te slaan. Coaching betekent hier vooruitgang in de richting van onze doelen. In de sportwereld begrijpen we dat wanneer we de bal niet terug kunnen slaan, we het spel verliezen, vandaar dat de wijze tenniscoach zijn leerling zal vertellen de bal zo vaak terug te slaan als hij hem terugslaat. Over het algemeen, wanneer wij onze bal terugslaan, duurt het minder lang om de bal opnieuw te slaan, dus daarom winnen wij meer momentum. Ook als wij – en dus een persoon – de bal niet terugslaan, verliezen wij ons momentum en ook onze energie, die zowel wij als de ander verderop zeker zullen verliezen. We verliezen energie als we niet de juiste vorm volgen of als we niet vertragen en de bal niet de tijd geven om terug te slaan. Coachen is hier van fundamenteel belang en het is luisteren tussen de regels door, zodat we in staat zijn te handelen en te reageren.

Ten derde, coaching gaat over evaluatie. Het gaat over ons doel en we veranderen de manier om dit doel te bereiken. Aan de andere kant nemen we er iets van mee en verbeteren we onze manier om ons doel te bereiken. Ten eerste zijn we in staat om onze vindingrijkheid uit te breiden, en vervolgens kunnen we evalueren wat we hebben, hoe het wordt gebruikt en waar we onze middelen verder moeten besteden.

Ten vierde ben ik gepassioneerd over het aanleren van levensvaardigheden. In mijn werk met jongeren trek ik dit bijvoorbeeld door naar het begin om verder te gaan. Jongeren lopen altijd vooruit maar worden zelden de weg gewezen om te eindigen. Als ze niet naar school gaan, kunnen ze niet tot bloei komen en kunnen ze het niet goed doen op school en in hun werk. Dit is precies waarom ik hen leer om te groeien rond huwelijk en kinderen. Een gezond huwelijk en een goed gezin kunnen hun christelijk leven versterken en hen leren hoe ze in hun leven goede relaties kunnen aangaan. Dit leert hen ook hoe ze geld moeten beheren en hun schema’s moeten organiseren. In het algemeen moeten we begrijpen dat dit de basiselementen van het leven zijn. Een leven zonder deze componenten is geen leven, maar eerder een aaneenschakeling van problemen. Een uitdaging waar we voor staan, vooral als christenen, is om te leren hoe we de basis moeten doen, maar om de basis onder de knie te krijgen om ons groot te maken, en om de basis groot te maken om elke mislukking te boven te komen en het een constante oefening te laten zijn.

Last but not least, raad ik altijd aan om je belangrijkste relaties te identificeren en hoe ze zich verhouden tot jou, je doelen en je visie. Begrijpen hoe je je verhoudt tot andere mensen en wat jouw rol in de relatie is, zal je op zijn beurt helpen om je doelen te bereiken. Het is noodzakelijk om rollen vast te stellen en te laten weten hoe we ons verhouden tot andere mensen. Op deze manier kunnen we leren van elke Uitdagende relatie. In eenvoudige taal, Negatief is niet zoals Positief en Goed is niet zoals Negatief, omdat ze ofwel de ander worden of niet.

Dit is het eerste deel van een lang verhaal, maar het is belangrijk te beseffen dat er zoveel meer van het verhaal is. Coaching kan ons helpen onze zwakheden te leren kennen en ermee om te gaan op een manier die ons sterker maakt. De richting van coaching hangt af van onze visie, en hoe we het coachingproces zien. De doelstellingen van één persoon of team kunnen soms heel verschillend zijn. Daarom coachen we zowel individuen als teams. Tegenwoordig zijn in organisaties teamwork en verstandhouding erg belangrijk, maar de coach is niet de sleutel tot harmonie en goede praktijken. Het team heeft de persoonlijke waarde van de coach nodig om in de geest te leven. De waarheid is vandaag altijd zeer belangrijk geweest, maar hoe goed ook, ze is niet belangrijker dan de waarheid van hoe elke persoon de dag begint en eindigt.

Lees meer:

Mobiliteitsadvies 

Elektrisch wagenpark 

Leave a Reply

Your email address will not be published.