Hoe werkt een sport?

 

 

kart

Hoe werkt een sport?

In principe zijn er twee kwaliteiten van een sport, vaardigheid en faciliteit, en ze zijn redelijk met elkaar verbonden. verspreid over de enorme wereld van de Motorsport zijn er veel Do’s en Don’ts met elke sport het ontwikkelen van zijn eigen onderscheidende kenmerken. De vaardigheid van een racer is ongetwijfeld hard nodig, aangezien de reden om in een sport te zitten is om ofwel beter sneller te worden, ofwel sneller, voor diegenen die al snel zijn maar die snelheid willen behouden, de hele concurrentie willen verslaan.

Dus met dit in gedachten, laten we eens kijken naar verschillende aspecten van het racen:

1. De instelling

Ook al klinkt het oorspronkelijke uitgangspunt nogal onlogisch, dat is het niet. In feite is het heel eenvoudig. Er zijn twee soorten racen, die beide met elkaar kunnen worden gecombineerd. Uitgaande van de twee soorten racen, de soorten circuits, de soorten auto’s en natuurlijk de auto’s zelf. Vanwege de futuristische uitgangspunten van de racetypes worden ze op specifieke voorterreinen gezet, hetzij op specifieke banen waar ze worden gereden, hetzij op speciaal aangelegde banen waar niet op gereden mag worden. Dus met de twee soorten van het racen samen te werken, kun je betere coureurs en betere auto’s te krijgen.

2. Het spectrum

Net als in elke andere bedrijfstak heb je de goede en de slechte. Een goede chauffeur is iemand die consequent een hoge kwaliteit van rijden kan laten zien en tegelijkertijd in staat is instructies op te volgen en een goed voorbeeld te zijn voor andere chauffeurs. Het andere aspect is het spectrum. spectrum is de kwaliteit van de vaardigheid, die wanneer verworven, u zal helpen om te verbeteren als een bestuurder evenals het hebben van een duidelijke en correcte stijl die uw concurrentie weg gooit. Aan de onderkant van het spectrum heb je de goede coureurs.

3.Track positie

Ook al heb je miljoenen gespendeerd aan de bouw van een circuit en ontelbare uren besteed aan het testen, veranderen en perfectioneren ervan, als je het op rub rails laat rijden, of met andere woorden, op een oneffen ondergrond, loop je het risico meer punten te verliezen, en vaker wel dan niet je kans om die specifieke race te winnen. Het is dus van het allergrootste belang dat je een goede positie op de baan hebt.

Dit is het moeilijke gedeelte. Uitzoeken waar je je moet positioneren op een baan vergt ervaring en talent. Bovendien geeft het rijden op een oppervlak metolo aan de coureur de staat van de auto (reeds getest door het circuit), zijn sterke en zwakke punten. Motorsport draait om resultaten, het gaat erom op het juiste moment op de juiste plaats te zijn en die kroon weg te rijden. Door uw circuit, uw potentieel en uw wagen te kennen, zult u toetreden tot de rangen van diegenen die de wegen van het circuit kennen.

Een van de meest briljante dingen aan Motorsport is zeker het feit a. Je hoeft geen expert te zijn om een raceauto te besturen, vaardigheid is genoeg. Met de juiste auto en bestuurder, is een race binnen handbereik. Met de verkeerde auto en coureur, kun je aan je lot overgelaten worden.

Het valt niet te ontkennen hoe leuk het is om je motor te horen piepen als je wegrijdt bij de lichten. Met de klodder rubber die uw stuurinrichting is, rechte stukken en versnellingen en het niet aflatende verlangen dat de bal van uw Ferrari 599 gaat komen en het trottoir gaat raken … nou, kijk maar naar het plaatje en hoor die toeren als ze voorbij gaan. Geuren, smaken en geluiden maken deel uit van de ervaring. Voor velen is het zo dichtbij dat ze er niet genoeg van kunnen krijgen, en ze moeten proberen om in de pret te komen. De beste plaats voor een ervaring is op een racecircuit.

Een racecircuit is waar je de meeste van ‘s werelds motorsport professionals, en de beste racers in de wereld zijn vaak te vinden concurreren op deze. Er zijn tal van dingen om uw race-ervaring aangenamer te maken terwijl u naar het circuit gaat. De beste items op deze lijst zijn de pitstop eten en de ervaring die je hebt. Race fans eten, drinken en roken terwijl ze op lederen zetels zitten. Ok, dus dit is niet een slechte zaak. Het geeft ze iets om te onthouden voor, tijdens en na de race. Het eten is meestal geweldig en wordt geserveerd in klassieke gerechten zoals kalkoen met relish, naden en vulling, cottonetta’s, gedoopt in glazuur, etc.. De drankjes zijn ook uitstekend, of het nu een goed recept is voor Ensure of een andere favoriet. Als je iemand hebt om op te drinken, is het meestal moeilijk kiezen. Voor diegenen die niet enthousiast zijn over de ervaring, zijn er waarschijnlijk ook genoeg drankjes en soms ook wijn of een biertje. ijsthee gemaakt voor enthousiaste racesessies.

Dit is waarschijnlijk de beste manier om een anderszins vermoeiende of lonende racedag af te sluiten. Trouwens, slapen in een hotel is ongeveer hetzelfde als op een circuit.

Lees meer:

Kart shop 

Race kart begeleiding

Leave a Reply

Your email address will not be published.