Caravans

We weten wat je denkt. Zoiets bieden we in Zuid-Holland echt niet aan! We begrijpen echter dat kamperen een ervaring is die je nooit zult vergeten. U heeft waarschijnlijk een week op een afgelegen locatie in het bos gekampeerd, of misschien een week met uw dierbaren in een nabijgelegen bos doorgebracht. Sommigen doen het liever in de warmte van de zomer, zonnebadend terwijl de zon buiten woedt. U kunt zelfs genieten van kajakken of aquaplaning in de NTZ. Of je nu je eigen vierwielaandrijving hebt of gewoon je innerlijke 'Ayn Randian' wilt uitdrukken in een nieuwe en meer betaalbare 4×4, de extatische ervaring van het bezitten van je eigen 4×4 in Zuid-Holland kan niet idealer zijn. Caravans Zuid Holland

Caravans Zuid Holland

Trailerparkeerplaatsen in Zuid-Holland staan ​​vol met leases – waardoor het onmogelijk is om een ​​tweedehands voertuig te vinden! Wanneer u bij een Trailer Park huurt, kunt u gerust zijn, wetende dat u gezelschap heeft om mee te reizen en dat de verhouding tussen werknemers en voertuigen minimaal 12 op 1 is. Enkele van onze toplocaties zijn Rijksmolen, Oudehaske, aangekondigd als de grootste van Zuid-Holland en Winterkrant, evenals Wij naaien, die u in de buurt op de foto's vindt. Dit zijn enkele van onze toplocaties, die meer te bieden hebben dan alleen een goedkope parkeerplaats. Rijksmolen staat vol met vintage bussen, campers, restaurants en winkels. Winterkrant staat vol met vintage ijskarren. We verhuren trailers wanneer we voertuigen hebben geparkeerd om ons volledige scala aan klanten te bedienen. Deze voertuigen worden gehuurd voor speciale evenementen. Het kan een verjaardagsfeestje, bruiloft, feest, een braderie, een filmmarathon, een locatie voor livemuziek, een verloren weekendverblijf of nog veel, veel meer zijn. Een exclusief gebied voor uw exclusieve voertuigen Allereerst moet u ervoor zorgen dat uw voertuigen zijn gedekt met een Dutchtricity.

 

Dit zijn de 'berythembsteps' tussen jou en je voertuig. Er zijn een aantal verschillende typen en in veel gevallen is er zelfs een aangewezen plek om te parkeren. In deze gebieden worden voertuigen uit het zicht gehouden. In andere gebieden kunnen ze op deze kavels worden gereden en over het algemeen worden ze tegen de toegangsprijs tot de kavel gereden. Klassieke bestelwagens gaan een 'petrol battle' aan. Eenmaal op het perceel worden ze naar de achterkant van het perceel gereden en in twee groepen gescheiden. De eerste zijn die voertuigen waarbij de laadklep alleen van achteren te bereiken is. Deze klassieke busjes worden naar de entreehal gereden voor een klassiek autoconcert. Ze worden op dezelfde manier behandeld als klassieke auto's. Degenen die geen toegang tot een laadperron hebben, kunnen naar een vlakke ondergrond worden gereden. Ze worden ook het concertgebied voor klassieke auto's binnengereden. Gewapend met de juiste vergunningen en licenties mag u op DVLA-geregistreerde autokavels. Het kan zijn dat ze u enkele documenten nodig hebben als identiteitsbewijs en uw lidmaatschap van de parkeerplaats. Houd er echter rekening mee dat het op veel parkeerterreinen niet is toegestaan ​​om laadbruggen te combineren met parkeerplaatsen. Dus waar wacht je op?

Leave a Reply

Your email address will not be published.